A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство Білоцерківської міської ради "Міський центр первинної медико-санітарної допомоги №1"
ЗДОРОВ’Я - НЕ ВСЕ, АЛЕ БЕЗ ЗДОРОВ’Я ВСЕ - ЦЕ НІЩО (СОКРАТ)

Дії під час повітряної тривоги!

Дата: 29.06.2022 09:54
Кількість переглядів: 83

       Повномасштабна війна росії проти України триває вже понад 100 днів. Внаслідок дій агресора мільйони українців були змушені залишити свої домівки, роботу та загалом звичне життя, що значно погіршило соціальну захищеність наших громадян. Численна кількість населення зазнала фізичних травмувань під час ракетно-бомбових обстрілів. Для запобігання масового травматизму органами місцевого самоврядування та іншими урядовими структурами вживається максимально можлива кількість заходів щодо збереження життя та здоров’я кожного з нас.

   Відтак, закликаємо кожного працівника Центру, кожного його відвідувача НЕ НЕХТУВАТИ сигналами про повітряну тривогу. Пацієнтам та працівникам наполегливо рекомендуємо спускатися на перший поверх лікарні, не підніматися на верхні поверхи, не користуватися ліфтом, не перебувати біля вікон. В такому випадку необхідно дочекатися повідомлення про відбій повітряної тривоги. Ваш лікуючий лікар у будь якому випадку проведе огляд, обстеження та надасть кожному відповідну медичну допомогу!

Дедалі більше людей сприймають сигнал повітряної тривоги недостатньо відповідально, що становить неабияку загрозу.

Нажаль після відведення російських військ від території Київської області не минула загроза ракетних обстрілів. Ворог цинічно обстрілює об’єкти цивільної інфраструктури.

А тому Державна служба з надзвичайних ситуацій наполегливо рекомендує:
• кожному з вас ретельно вивчити локації найближчих від вашого дому чи офісу сховищ
• якщо у вас нема можливості дістатися укриття — пам’ятайте правило «двох стін»
• головне — не нехтуйте сигналами повітряної тривоги!

Так, ми морально втомлені від цього тривожного гулу і наша свідомість «замилюється», намагаючись врятуватись від відчуття постійної небезпеки
— Тому ми починаємо ігнорувати те, що може вбити.
— як би не було важко — і фізично, і психологічно, — ми мусимо вистояти. А для цього  кожен з нас має бути максимально змобілізованими та дисциплінованими.

Ми – це Україна!

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень