A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство Білоцерківської міської ради "Міський центр первинної медико-санітарної допомоги №1"
ЗДОРОВ’Я - НЕ ВСЕ, АЛЕ БЕЗ ЗДОРОВ’Я ВСЕ - ЦЕ НІЩО (СОКРАТ)

Масковий режим

Дата: 06.10.2020 08:49
Кількість переглядів: 224

В умовах всесвітньої пандемії, спричиненої інфекцією COVID-19, особливої уваги набуває особиста гігієна та контроль свого особистого простору. Відповідно до п. 10 Постанови Кабінету Міністрів України «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» від 22.07.2020 № 641 на період дії карантину забороняється перебування в громадських будинках і спорудах, громадському транспорті без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно.

Про необхідність правильного використання засобів індивідуального захисту в амбулаторіях Центру №1 розміщено сповіщення. В разі недотримання маскового режиму медичний персонал має право звернутися до пацієнта/відвідувача з вимогою про використання захисної маски/респіратора або відмовити у наданні послуг, що передбачено Правилами перебування пацієнтів у Центрі №1. Прохання з розумінням поставитися до таких карантинних заходів, оскільки життя і здоров’я пацієнта та медика є найбільшою цінністю. В приміщеннях Центру №1 розміщено автоматичні дозатори-спреї для рук із безпечними дезінфікуючими засобами.

Будьте уважними до свого здоров’я та поважайте один одного!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень