A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство Білоцерківської міської ради "Міський центр первинної медико-санітарної допомоги №1"
ЗДОРОВ’Я - НЕ ВСЕ, АЛЕ БЕЗ ЗДОРОВ’Я ВСЕ - ЦЕ НІЩО (СОКРАТ)

Мобільна бригада

Дата: 06.10.2020 09:02
Кількість переглядів: 686

       З 07.04.2020 в складі КНП БМР «Міський ЦПМСД №1» функціонує окрема спеціальна мобільна бригада по забору біологічного матеріалу для обстеження пацієнтів методом Полімерно-ланцюгової реакції (ПЛР-тестування) у пацієнтів з підозрою (підтвердженим діагнозом) на захворювання, спричиненого інфекцією COVID-19. Така мобільна бригада у спеціальних захисних герметичних костюмах із дотриманням карантинних заходів здійснює забір за направленням від сімейного лікаря за місцем проживання/перебування пацієнта в умовах його самоізоляції. Працівники бригади пройшли спеціальне навчання по правилам забору біологічних зразків. Попередньо сімейний лікар попереджає про дату проведення тестування. Такий забір є безкоштовним та безпечним незалежно від кількості протестованих пацієнтів.

         Про правила проведення тестування методом ПЛР Ви можете більш детально ознайомитися у свого сімейного лікаря.

Всього із 07.04.2020 по 30.09.2020 проведено 1797 заборів у пацієнтів.

В умовах всесвітньої пандемії звертаємо Вашу на необхідності дотримання заходів особистої гігієни, застосування засобів профілактичної медицини, оперативного звернення за медичною допомогою, обмеження відвідування місць масового скупчення людей та дотримання режиму самоізоляції в разі такої потреби.

Бережіть себе та будьте здорові!   

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень