A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство Білоцерківської міської ради "Міський центр первинної медико-санітарної допомоги №1"
ЗДОРОВ’Я - НЕ ВСЕ, АЛЕ БЕЗ ЗДОРОВ’Я ВСЕ - ЦЕ НІЩО (СОКРАТ)

Про роботу відділення невідкладної допомоги

Дата: 06.10.2020 09:03
Кількість переглядів: 567

Нагадуємо, що з 01.04.2020 та по теперішній час в структурі Центру №1 цілодобово функціонує відділення невідкладної медичної допомоги для обслуговування пацієнтів, що перебувають у невідкладному стані. До категорії неекстрених належать звернення стосовно пацієнта, стан якого не є невідкладним, супроводжується: раптовим підвищенням температури тіла з кашлем, нежиттю, болем у горлі; головним болем, запамороченням, слабкістю; болем у попереку, суглобах (радикуліт, остеохондроз, артрит, артроз тощо); підвищенням артеріального тиску; больовим синдромом у онкологічних хворих; алкогольним, наркотичним, токсичним абстинентним синдромом, зумовлений загостренням хронічних захворювань у пацієнтів, які перебувають під наглядом сімейного або дільничного лікаря з приводу гіпертонічної хвороби, виразки шлунка та дванадцятипалої кишки, хронічного запалення печінки, жовчного міхура, кишківника, хвороби нирок, суглобів тощо. Відділення невідкладної медичної допомоги не проводить госпіталізацію пацієнтів.

В середньому, Відділенням за добу опрацьовується більше 40 викликів. Протягом вересня 2020 року Відділенням надано невідкладну допомогу для 1077 Пацієнтів. На добове чергування заступає 4 бригади відділення для оперативного обслуговування населення міста Біла Церква, в т.ч. дитячого. Виклики на опрацювання передаються до Відділення з Єдиної оперативно-диспетчерської служби у відповідності до стану здоров’я пацієнта.

В складі Відділення працює 2 лікарів, 14 фельдшерів, які є досвідченими медичними спеціалістами, місце базування розташовано за адресою м. Біла Церква, вул. Я. Мудрого 49 (територія Білоцерківської міської лікарні №1). Контактні номери телефонів 04563-5-00-03, 0687241597 або «103» цілодобово.

Будьте здорові!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень