A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство Білоцерківської міської ради "Міський центр первинної медико-санітарної допомоги №1"
ЗДОРОВ’Я - НЕ ВСЕ, АЛЕ БЕЗ ЗДОРОВ’Я ВСЕ - ЦЕ НІЩО (СОКРАТ)

20 листопада - Міжнародний день педіатра

Дата: 19.11.2020 15:28
Кількість переглядів: 469

Лікар педіатр – це спеціаліст медичної галузі, головним завданням якої є збереження, зміцнення або повернення здоров'я дитині. Саме педіатр з першої миті життя починає дбати про малюка та допомагає батькам у цьому. Робота дитячого лікаря полягає не тільки в лікуванні, а насамперед у допомозі батькам зберегти здоров'я дитини. З ним радяться, як правильно доглядати за дитиною, оберігати від усіляких захворювань, проводити профілактичні заходи, формувати збалансоване харчування та психологічний розвиток. Специфіка їх роботи полягає у постійному пошуку психологічного підходу до дитини, оскільки вона в ранньому віці не може висловитися про своє здоров’я. Важливим аспектом є формування у батьків довіри до лікаря педіатра, оскільки вони ввіряють здоров’я та життя своєї дитини.

Дитячі лікарі почали відзначати своє професійне свято 66 років тому. Його святкують у 130 країнах світу. Тож від щирого серця вітаємо лікарів педіатрів Центру №1 та інших лікувальних установ з їхнім фаховим святом, зичимо міцного здоров’я та невпинного професійного розвитку!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень