A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство Білоцерківської міської ради "Міський центр первинної медико-санітарної допомоги №1"
ЗДОРОВ’Я - НЕ ВСЕ, АЛЕ БЕЗ ЗДОРОВ’Я ВСЕ - ЦЕ НІЩО (СОКРАТ)

106 медичних працівників вбили росіяни за рік повномасштабної війни

Дата: 24.02.2023 13:47
Кількість переглядів: 33

Сьогодні, 24 лютого, ми відзначаємо рік Незламності. Рік від того дня, коли вся країна прокинулася від вибухів ракет, проте переборола страх, згуртувалася, дала відсіч ворогу і продовжує боронитися безстрашно й завзято.

Країна встояла, встояла і медична система. Проте за словосполученням «медична система» стоїть не тільки і не стільки великий державний механізм, будівлі лікарень, аптек, пологових будинків, не тільки сучасне обладнання. Медична система – це передусім люди. Медичні працівники, які зранку 24 лютого вийшли на свої робочі місця і продовжили вакцинувати, лікувати, рятувати і ставити на ноги своїх пацієнтів. Вони ж продовжують це робити й досі, навіть в умовах відключень енергопостачання і обстрілів, усі 365 днів.

За цей рік 106 наших колег, медичних працівників, загинули, з них 33 – на робочому місці. Страшні цифри для країни в серці Європи у 21 сторіччі. Проте такою є наша жахлива реальність. Пам’ятаємо кожного і кожну, хто віддав своє життя в цій війні. Дякуємо кожному і кожній, хто сумлінно виконує неоціненну роботу з порятунку інших.

Минуло 365 днів, ми точно знаємо, що наша велика перемога обов’язково настане, а поки – тримаймо стрій. Вдячні Силам оборони України: завдяки вам ми встояли, завдяки вам – переможемо ворога! 

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень