A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство Білоцерківської міської ради "Міський центр первинної медико-санітарної допомоги №1"
ЗДОРОВ’Я - НЕ ВСЕ, АЛЕ БЕЗ ЗДОРОВ’Я ВСЕ - ЦЕ НІЩО (СОКРАТ)

УВАГА! Новини щодо фінансового декларування

Дата: 17.05.2024 15:07
Кількість переглядів: 48

Фото без опису

У зв’язку із нововведенням законодавстві України членів Лікарсько-консультативних комісій, а саме: сімейних лікарів, педіатрів, терапевтів, було зобов’язано подавати щорічну фінансову декларацію при вступі на посаду, перебуванні на ній та при звільненні. Відповідно, було встановлено строки подачі декларацій: при працевлаштуванні 10 днів, щорічна фінансова декларація з 01 січня по 31 березня, при звільненні 30 днів за попередній рік або період, який неохоплено щорічною декларацією по дату звільнення.

ОДНАК, відповідно до ч. 1 ст. 7 Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення прав військовослужбовців та поліцейських на соціальний захист» від 21.03.2024 № 3621-IX внесено зміни до п.п. ґ) п. 2 ч. 1 ст. 3 Закону України «Про запобігання корупції» членів лікарсько-консультативних комісій виключено з переліку осіб, які зобов’язані подавати щорічну фінансову декларацію. Набрання чинності відбулося 04.05.2024, тобто після спливу строку подання щорічної фінансової декларації за 2023 рік.
Лікарі первинної ланки (сімейні лікарі, педіатри, терапевти, які є членами ЛКК) більше не зобов'зані подавати щорічну фінансову декларацію та подавати інформацію про істотну зміну майнового стану!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень