A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство Білоцерківської міської ради "Міський центр первинної медико-санітарної допомоги №1"
ЗДОРОВ’Я - НЕ ВСЕ, АЛЕ БЕЗ ЗДОРОВ’Я ВСЕ - ЦЕ НІЩО (СОКРАТ)

День Конституції України

Дата: 28.06.2024 15:39
Кількість переглядів: 22

Фото без опису

Щоранку о 09.00 годині в Центрі №1 проводиться хвилина мовчання по вшануванню всі, хто загинув під час повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну. Однак сьогодні особливий день – 28-ма річниця Конституції України.

28 червня 1996 року було прийнято головний закон України – Конституцію. Це мало величезне політичне та правове значення для державотворення. Конституція України зорієнтована на людину, гуманістичні цінності та правові відносини між суспільством та державою. Історично наша, саме українська конституція вважається однією із перших у Європі, оскільки ще у 1710 році Пилип Орлик заклав фундамент та створив відповідний документ. На початку ХХ століття молода українська держава зі зброєю в руках відстоювала своє право на існування як і зараз, ворог залишається незмінним. Зараз Конституція України визначає територіальну цілісність України, але в той же час вона потребує зусиль кожного з нас для досягнення Перемоги та Миру. Ми маємо протистояти агресору, який зневажає всі міжнародні правові норми і зможемо перемогти завдяки єдності!

Слава Україні! Героям Слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень