A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство Білоцерківської міської ради "Міський центр первинної медико-санітарної допомоги №1"
ЗДОРОВ’Я - НЕ ВСЕ, АЛЕ БЕЗ ЗДОРОВ’Я ВСЕ - ЦЕ НІЩО (СОКРАТ)

День Співчуття

Дата: 10.07.2024 12:14
Кількість переглядів: 25

Фото без опису

Щоранку о 09.00 годині в Центрі №1 проводиться хвилина мовчання по вшануванню всіх, хто загинув під час повномасштабного вторгнення російської федерації в Україні. Кривавий понеділок 08 липня 2024 має закарбуватися в пам’яті та серці кожного з нас, адже саме в цей день росія здійснила обстріл однієї з найбільших ДИТЯЧИХ ЛІКАРЕНЬ України - ОХМАТДИТ. Такому вчинку немає прощення чи забуття. Це страх і сльози батьків та дітей, які щохвилини борються зі страшними недугами. Вони тримаються з останніх сил в той час, коли злочинне керівництво росії віддає нелюдські накази, а виконавці стріляють ракетами по дитячих об’єктах. ОХМАТДИТ – це як острівець останньої надії на порятунок для дітей, які тяжко хворі, але мають надію на ще один день життя під небом. Цього дня росія завдала ще удари по інших містах України. Весь колектив Центру глибоко сумує та співчуває всім, хто загинув або постраждав від обстрілів…

Ганебна недокраїна-агресор і надалі провадить свою загарбницьку і підлу війну. Тому шановні пацієнти та відвідувачі нашого Центру – зважайте на сигнали повітряної тривоги! Під час оголошення повітряної тривоги лікарі Центру прийом не проводять, лише у невідкладних станах. Весь персонал спускається до сховища. Бережіть себе, близьких та Україну!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень