A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство Білоцерківської міської ради "Міський центр первинної медико-санітарної допомоги №1"
ЗДОРОВ’Я - НЕ ВСЕ, АЛЕ БЕЗ ЗДОРОВ’Я ВСЕ - ЦЕ НІЩО (СОКРАТ)

Новини

Зміни в штатному розкладі

24 червня 2021 року в Комунальному некомерційному підприємстві Білоцерківської міської ради «Міський ЦПМСД №1» внесено зміни до штатного розпису, які полягають у наступному: керівництво лікувальної установи здійснюється генеральним директором Черненко Людмилою Вікторівною.

11:05 25.06.2021

У Білій Церкві відкрито попередній онлайн-запис на вакцинацію від COVID-19

Відтепер жителі міста Біла Церква можуть записатися на вакцинацію від COVID-19 та не витрачати час у живій черзі. Попередній запис для жителів міста доступний через найбільший медичний онлайн сервіс в Україні helsi.me.

09:44 25.06.2021

Міжнародний день сімейного лікаря

19 травня є прекрасна нагода для привітання – Всесвітній день сімейних лікарів. Колектив  Комунального некомерційного підприємства Білоцерківської міської ради «Міський центр первинної медико-санітарної допомоги №1» щиро вітає всіх сімейних лікарів з професійним святом! В цей непростий час перебування сімейної медицини на передовій лінії по боротьбі з хворобами, ми бажаємо всім лікарям мати міцне фізичне на психологічне здоров’я, бути радісними, успішними та сильними. Тож прийміть ці слова вітання та вдячності за вашу роботу!  

09:45 19.05.2021

Сумна звістка

Колектив КНП БМР «Міський ЦПМСД №1» щиро співчуває рідним та близьким у зв’язку із раптовою втратою 12.05.2021 бухгалтера Пігулик Тетяни Іванівни. Покинула цей світ людина прекрасної душі, відкритого, доброго серця та висококваліфікований спеціаліст своєї професії. Спогади про Тетяну Іванівну вічно житимуть у наших серцях. Світла пам’ять…

09:39 13.05.2021

Свято весни

В переддень жіночого свята бажаємо прекрасній половині людства нести в світ любов, красу і гармонію. Посміхайтеся і розквітайте цієї весни! Вітаємо з наступаючим святом весни і бажаємо вам радісних миттєвостей життя і великого щастя, прекрасного настрою і великої удачі, приголомшливих ідей і запаморочливої краси.

15:26 05.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень