A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство Білоцерківської міської ради "Міський центр первинної медико-санітарної допомоги №1"
ЗДОРОВ’Я - НЕ ВСЕ, АЛЕ БЕЗ ЗДОРОВ’Я ВСЕ - ЦЕ НІЩО (СОКРАТ)

Новини

Сумна звістка

Колектив Центру №1 глибоко сумує у зв’язку із втратою відразу двох колег: 23.02.2021 відійшла у вічність лікар гінеколог Дивнич Олена Олександрівна та 24.02.2021 раптово помер водій Корнійчук Олег Володимирович. Світла пам’ять нашим колегам, доброзичливим та порядним людям, надійним товаришам. Співчуття рідним та близьким…

10:12 25.02.2021

Способи запису пацієнтів до лікарів.

На даний момент заклад працює на платформі Хелсі. За допомогою даного онлайн-сервісу пацієнт можна ознайомитися з розкладом роботи конкретного лікаря та цілодобово записатися до нього на прийом у зручний для себе час в межах робочого графіку лікаря. У випадку технічних збоїв сервісу чи інших причин в Центрі №1 функціонують реєстратури, де пацієнт може безпосередньо звернутися до медичних реєстраторів або зателефонувати і записатися до лікаря за доступним розкладом. Нагадуємо, що тепер система Хелсі реалізована у формі мобільного додатку. Адреси медичних реєстраторів: вул. І.Мазепи 65а (амб. № 1-2 тел. 6-04-11), бул. Олександрійський 159 (амб. №3 тел. 6-85-77), Гайок 4а (амб. №4 тел. 33-69-22), вул. Я.Мудрого 49 (амб. № 5 тел. 5-22-45), вул. Карбишева 60 (амб. № 5 тел. 6-62-25), вул. Я.Мудрого 49 (амб. №6 тел. 5-22-45), вул. Кримського 6 (амб. №6 тел. 33-90-90), вул. Я.Мудрого 49 (амб. №7 тел. 5-22-45), вул. Кримського 6 (амб. №7 тел. 33-90-90), вул. Я.Мудрого 49 (амб. №8, №9 тел. 5-22-45). Нагадуємо, що спосіб запису до лікаря на прийом обирається пацієнтом.

09:54 08.02.2021

Електронний медичний сервіс Helsi (helsi.me) запустив офіційний мобільний додаток.

Наразі сервіс допомагає отримати швидкий доступ до всіх медичних послуг онлайн: знайти лікаря за спеціалізацією, прізвищем чи назвою медзакладу та записатися до нього. У додатку можна ознайомитися з усіма послугами закладів охорони здоров’я чи клінік, обравши найоптимальніші для себе за місцем розташування. За задумом розробників, система Helsi продовжить інтегрувати нові сервіси у додатку, серед яких запропонує телемедичні консультації. Планується, що згодом через відеозв’язок пацієнт зможе отримати лікарську консультацію, продемонструвати симптоми, розповісти про перебіг хвороби та отримати висновок фахівця. Додатково перед прийомом пацієнт та лікар двічі отримають електронне нагадування – за день до прийому та у день прийому – аби вчасно провести відеоконсультацію. Розробники додатку радять за можливості оновлювати його частіше, адже кожна версія буде містити в собі важливі зміни: - запрацюють телемедичні консультації; - буде доступним перегляд результатів прийому: пацієнт після відвідування лікаря зможе переглянути діагноз, призначене лікування, виписані рецепти та направлення. Протягом 14 днів після візиту можна залишити відгук про лікаря та прийом за кількома критеріями. На підставі відгуків формується рейтинг лікаря; - буде доступним сервіс «Ліки онлайн» із простим алгоритмом дій пацієнта: записався на прийом, відвідав лікаря, лікар встановив діагноз, призначив лікування, виписав рецепт, знайшов ліки та забронював, далі отримує нагадування, що треба приймати ліки. Додаток Helsi.me доступний:  - на iOS: https://apps.apple.com/us/app/helsi-me/id1536904940 - на Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=helsi.me

14:57 03.12.2020

Всесвітній день боротьби зі СНІДом

Щорічно 1-го грудня відмічається Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Його мета – привернути увагу громадськості і нагадати суспільству, що ВІЛ/СНІД є однією з самих глобальних проблем людства.

10:33 01.12.2020

20 листопада - Міжнародний день педіатра

Лікар педіатр – це спеціаліст медичної галузі, головним завданням якої є збереження, зміцнення або повернення здоров'я дитині. Саме педіатр з першої миті життя починає дбати про малюка та допомагає батькам у цьому. Робота дитячого лікаря полягає не тільки в лікуванні, а насамперед у допомозі батькам зберегти здоров'я дитини. З ним радяться, як правильно доглядати за дитиною, оберігати від усіляких захворювань, проводити профілактичні заходи, формувати збалансоване харчування та психологічний розвиток. Специфіка їх роботи полягає у постійному пошуку психологічного підходу до дитини, оскільки вона в ранньому віці не може висловитися про своє здоров’я. Важливим аспектом є формування у батьків довіри до лікаря педіатра, оскільки вони ввіряють здоров’я та життя своєї дитини.

15:28 19.11.2020

14 листопада - Всесвітній день боротьби з діабетом

Діабет – це хронічне захворювання, при якому підшлункова залоза не виробляє достатньої кількості інсуліну або ж організм не може ефективно використовувати вироблений інсулін. Інсулін – це гормон, який регулює рівень цукру (глюкози) у крові. Профілактика діабету полягає у простих заходах з підтримання здорового способу життя. Щоб вберегтися від діабету, вам необхідно: підтримувати оптимальну вагу свого тіла, бути фізично активним, дотримуватись здорового харчування та зменшувати кількість цукру та насичених жирів, утримуватись від тютюнокуріння та вживання алкоголю.

12:21 13.11.2020

12 листопада - день боротьби з пневмонією

Щорічно, 12 листопада, починаючи з 2009 року, у всьому світі відзначається Всесвітній день боротьби з пневмонією. Це гостре інфекційне запалення легень, яке локалізується перш за все у повітряних міхурцях (альвеолах). У здорової людини альвеоли наповнені повітрям і нормально функціонують під час дихання. А у хворого на пневмонію в них накопичуються слиз та рідина, які викликають біль при диханні та обмежують надходження кисню. Збудниками пневмонії найчастіше бувають бактерії або віруси, що, як правило, передаються при безпосередньому контакті з інфікованими людьми.

12:21 11.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень